Webinar (NL): DSO van de toekomst

September 2nd, 2016 by Energyworx

(This article is only available in Dutch)

Ligt u niet alleen wakker van IT uitdagingen door toenemende data stromen, maar kunt u ook steeds moeilijker de decentrale opwek voorspellen? En hoe tevreden bent u eigenlijk over de kwaliteit van de decentrale productie data in uw verzorgingsgebied?

Door toenemende instroom van slimme meter data in de centrale markt systemen zien we regelmatig congestie in IT processen ontstaan terwijl we pas net zijn begonnen met de slimme meter uitrol in Nederland. Waar voorheen meter waardes één keer per jaar werden verzameld worden ze nu elke 15 minuten, elke seconde of zelfs real-time verzameld. Deze toegenomen frequentie, dichtheid en diversiteit van data brengen enorme uitdagingen met zich mee, welke Energyworx oplost voor haar klanten en in haar rol als Onafhankelijk Diensten Aanbieder (ODA).

Energyworx levert een energy data management en energy intelligence oplossing in een SaaS model, gebaseerd op big data en machine learning concepten. Dit helpt de energie industrie hun data uitdagingen op te lossen en toegevoegde waarde te leveren in het kapitaliseren hiervan. Deze onbeperkt schaalbare multi-tenancy SaaS oplossing biedt met haar branche specifieke algoritmes de noodzakelijke functionaliteit die de energie evolutie mogelijk maakt.

Voor netbeheerders, system operators en markt faciliterende partijen bieden wij dit open en toekomstvaste cloud platform aan als een SaaS dienst op basis van een pay-per-use model. U betaalt slechts wat u gebruikt en wanneer u het gebruikt.

Nieuwsgierig geworden?

We nodigen u graag uit voor het webinar “DSO van de toekomst” op donderdag 8 september 2016 van 15.00-16.00 uur. In dit webinar gaan we in op de uitdagingen waar netbeheerders mee kampen en laten we zien hoe data kunt verzamelen, verwerken en analyseren, en met name hier waarde uit kunnen halen.

Schrijf je dan nu via onderstaande knop in voor het webinar “DSO van de toekomst”.

Inschrijven

— Energyworx